← Blog

 
 

Det kan være svært at gøre tekniske forklaringer til spændende læsning. Ville det ikke være nemmere at forstå, hvis det var blevet forklaret med levende billeder? Ikke alene ville det være nemmere at forstå, men også spare kunderne for at bruge unødig tid.

 

 

“59% af ledere, der blev spurgt, vil hellere se en video end at læse tekst”

– Forbes Insight

 

Fra et markedsføringsperspektiv kan det være lidt af en udfordring at kommunikere komplekse produkter og services. Ved at kombinere lækre, levende billeder, relevant grafik og en specielt bearbejdet voiceover, kan man nemt og hurtigt fange interesse hos en given målgruppe og give lysten til at vide mere.

 

 

 Google Project Soli – Introduktionsvideo

 

 

Vores hjerne er i stand til at bearbejde visuelle informationer betydeligt bedre end information på skrift, derfor giver det god mening at gøre brug af en videoløsning, når et produkt skal forklares og præsenteres. Modtageren får hurtigt et indblik i, hvad produktet kan, hvilke fordele det rummer, og hvordan det fungerer i praksis. Alt det er med til hurtigt at opbygge et hurtigt kendskab til produktet og skabe en tillid.

 

 

 “65% der blev spurgt, havde besøgt en virksomheds hjemmeside efter at have set en præsentationsvideo”

– Forbes Insights

 

 

Når det kommer til at forklare tekniske løsninger og vise, hvilken værdi de skaber for kunden, er en videopræsentation af høj kvalitet en effektiv måde at kommunikere på. For at undersøge, hvordan jeres virksomhed kan gøre brug af visuel kommunikation i form af en video, og hvordan I kan sikre målgruppen forstår jeres værdiskabelse, så kontakt Flicker Factory og lad os hjælpe jer med at visualisér jeres “unique selling propositions”.

 

 

  TrackMan 4 – Produktvideo

 

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function pll_current_language() in /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/wp-content/themes/flickerfactory/single.php:112 Stack trace: #0 /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(78): include() #1 /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/e/d/...') #2 /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/index.php(17): require('/customers/e/d/...') #3 {main} thrown in /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/wp-content/themes/flickerfactory/single.php on line 112