← Blog

Ud fra en online undersøgelse lavet i starten af 2016 har vi valgt at sætte fokus på følgende nøgletal:

 

– 95 % af de adspurgte oplever content direkte fra leverandøren som troværdigt
– 73 % af beslutningstagerne bruger mindre tid i dag, i forhold til for 12 måneder siden, når der træffes beslutninger
– 84 % foretrækker visuelt indhold i modsætning til tungt tekstbaseret indhold

Vi kan derfor konkludere, at det kan betale sig at investere i en salgsbaseret case-videoer rettet mod netop din målgruppe. Især når det gælder om at formidle komplekse budskaber indenfor en kort tidsramme. En velproduceret video af høj kvalitet kan på effektiv vis skabe efterspørgsel i marked samt skabe gode salgsværktøjer for salgsteamet.

 
 

Opsummering af undersøgelsen

Tendenserne i 2016 fokuserer på korte og klare budskaber, målretning af indhold til mobile platforme og vigtigheden af brugervenlighed. Resultaterne fra den årlige undersøgelse, foretaget af Demandgen (B2B Content Preferences Survey Report), fokuserer på beslutningstagernes vaner, når det gælder content marketing og købsbeslutninger.
Som en generel tendens i 2016 er indholdets længde og kvaliteten af indholdet af afgørende betydning. Teksttungt informationsmateriale med alenlange salgstaler tiltaler ikke en potentiel køber. Og når 95 % ligefrem føler sig mere åbne overfor indhold, der kommer direkte fra producenten, så er det netop her, I har muligheden for at fange potentielle kunders opmærksomhed.

Beslutningsprocessen er begyndt at tage kortere tid og gruppen af beslutningstagere er blevet større. Konklusionen er, at detaljerede oplysninger serveret på en letfordøjelig måde kan være et yderst effektivt værktøj, når kunderne skal informeres og overbevises. Mere end halvdelen af kunderne (53 %) benytter sig af sociale medier for at skaffe oplysninger, hvorfor netop de sociale medier spiller en vigtig rolle i forhold til en målrettet reklame kampagne. Med hensyn til at påvirke beslutningstagerne fører LinkedIn (med deres segmenterings muligheder) stort. Vi anbefaler klart at bruge LinkedIn til målrettede B2B kampagner, idet LinkedIn kan skaffe brugbar information fra autoriteter indenfor området og giver kunderne mulighed for nemt at dele deres erfaringer og videregive information til andre interessenter.

Antallet af beslutningstagere, der bruger smartphones til research og information om B2B marked vokser og gælder for op til 56 % af de adspurgte. Ud fra den betragtning, er det altså altafgørende at holde for øje, hvilke platforme indholdet er tilgængeligt på. Optimering af brugervenlighed spiller derfor en vigtig rolle i brugerens interaktion med indholdet og den platform beslutningstagerne bruger, når de køber. I Demandgen ’B2B Buyer’s Survey Report’ fra 2015 anså 92 % af køberne det for at være en af ​​de vigtigste faktorer, når de vælger en leverandør, tæt fulgt af prisen. Fokus på og investering i optimering vil have en langsigtet fordel, hvad enten det er i SEO, hvis vi taler om din online-platform, eller kundetilfredshed som et samlet parameter.

Kilder:

Undersøgelsen blev gennemført i første kvartal af 2016 ved at interviewe købere af B2B-produkter og serviceydelser om deres brug af content i forhold til købsbeslutninger i forskellige sektorer. 32 % tilbyder forretningsservice/rådgivning og 29 % arbejder i teknologi/software-industrien. 59 % af de adspurgte var fra virksomheder med en årlig omsætning på mere end 10 millioner dollars.  

 

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function pll_current_language() in /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/wp-content/themes/flickerfactory/single.php:112 Stack trace: #0 /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(78): include() #1 /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/e/d/...') #2 /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/index.php(17): require('/customers/e/d/...') #3 {main} thrown in /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/wp-content/themes/flickerfactory/single.php on line 112