← Blog

 

Hvordan skaber man opmærksom omkring sin succes? Fordelene ved at bruge case-videoer på B2B-markedet er mange. En case-video er en rigtig god måde at vise potentielle kunder, hvilken forskel netop dit produkt eller din service kan skabe.

Et godt virkemiddel i en case-video kan være at lade nuværende og tilfredse kunder præsentere din løsning, hvilket er med til at opbygge tillid og troværdighed hos mulige kunder. På den måde viser du ikke blot fordelene ved dit produkt eller din service, men også de vellykkede resultater og den værdi der skabes.

StakeholdersPart1

Med en produktvideo kan du nemt forklare selv de mest teknisk svære løsninger, uden brug af lange teksttunge forklaringer. Ved hjælp af levende billeder har du nemmere ved at fange og fastholde potentielle kunder og sikre dig, at de rent faktisk forstår budskabet og ser muligheden i dit produkt eller din service, med egne øjne.

 
 

TrackMan 4 – Introduction Video

 
 

Specielt når vi laver video indhold til B2B-markedet, er det vigtigt at holde sig for øje, hvem målgruppen er. For at nå hele vejen til slutbrugeren, er det derfor betydningsfuldt, at videoen rammer de forskellige interessenter, der er undervejs i beslutningsprocessen: brugeren, erhvervslederen, investoren osv. Alt dette hjælper vi dig med hos Flicker Factory, så du kommer sikkert i mål og opnår jeres målsætninger.

 
 

Stakeholders3
 
 

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function pll_current_language() in /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/wp-content/themes/flickerfactory/single.php:112 Stack trace: #0 /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(78): include() #1 /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/e/d/...') #2 /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/index.php(17): require('/customers/e/d/...') #3 {main} thrown in /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/wp-content/themes/flickerfactory/single.php on line 112