← Blog

I tæt samarbejde med FN har Flicker Factory afsluttet den første af to casevideoer med FNs Climate Technology Centre & Network (CTCN) i hovedrollen. CTCN ønskede at synliggøre deres arbejde med klimateknologi og gøre interessenter i udviklingslandene og investorer opmærksomme på de klimateknologiske løsninger, de kan tilbyde.

 

 

I fællesskab lavede vi en strategi for produktion og distribution af videoen og kiggede nærmere på, hvordan vi bedst muligt kunne nå ud til målgruppen. Resultatet blev en gennemarbejdet video, der tager udgangspunkt i et af CTCNs projekter i Colombia, med flotte levende billeder, understøttende grafik og en række korte interviews med de involverede parter. Case-Videoen blev vist første gang til en række NGO’er, relevante virksomheder og verdens ledere på COP21 i Paris, hvor den høstede positiv feedback. I 2016 ser vi frem til endnu en gang at samarbejde med FN. Denne gang med fokus på Vest Afrika.

 

Map5

 

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function pll_current_language() in /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/wp-content/themes/flickerfactory/single.php:112 Stack trace: #0 /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(78): include() #1 /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/e/d/...') #2 /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/index.php(17): require('/customers/e/d/...') #3 {main} thrown in /customers/e/d/2/flicker-factory.com/httpd.www/wp-content/themes/flickerfactory/single.php on line 112